Nederlands

Wij zijn het team achter het SynXis CRS en de Booking Engine die u inmiddels al goed kent, maar wij bieden ook online marketing oplossingen en een Property Management System (PMS) die de moeite waard zijn om beter te leren kennen.

Maak kennis met Sabre Hospitality Solutions en ontdek een wereld van distributie- en marketingexpertise en een groot aantal flexibele oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld om u te helpen uw bedrijf te laten groeien.

Wij bieden u:

  • Plaatselijke en wereldwijde ervaring: U krijgt de plaatselijke ondersteuning en expertise van ons team (ons hoofdkantoor voor EMEA is gevestigd in Nederland). Bovendien profiteert u van de zekerheid dat uw bedrijf in handen is van een gerenommeerde en wereldwijde onderneming;
  • Innovatie: U wilt er zeker van zijn dat uw technologie wordt geleverd door een partner die u kunt vertrouwen en die garant staat voor een jarenlange samenwerking. Sabre Hospitality investeert voortdurend in innovatie en stelt alles in het werk om de allerbeste oplossingen te bieden binnen de branche;
  • Expertise: U merkt waarschijnlijk ook dat de veranderingen in uw branche steeds sneller gaan en dat uw distributie, revenue management en marketing steeds dichterbij elkaar komen. Hierdoor is het nodig om snel te kunnen reageren en de trends voor te kunnen blijven. Sabre Hospitality beschikt over het beste team op het gebied van reizen – experts op hun vakgebied die u bij iedere stap die u zet kunnen helpen en adviseren.

Wij begrijpen de behoeften van uw bedrijf en kunnen u helpen met:

Wilt u een medewerker van ons Benelux-team spreken, neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.